Jídelní lístek

Pondělí (18.6.)
Oběd - polévka Polévka květáková (1/1,7,9)
Oběd 1 Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb (1/1,1/2,3)
   
Úterý (19.6.)
Oběd - polévka Polévka cizrnová(1/1,7,9)
Oběd 1 Čevabčiči,bramborová kaše,okurkový salát (1/1,1/4,9,10,7)
   
Středa (20.6.)
Oběd - polévka Plévka rychlá s vejci (7,9,3)
Oběd 1 Kuřecí nudličky v sýrové omáčce,těstoviny(1/1,7,3)
   
Čtvrtek (21.6.)
Oběd - polévka Polévka z fazolových lusků (1/1,7)
Oběd 1 Hovězí kýta na zelenině,dušená rýže, hlávkový salát(1/1,9,10)
   
Pátek (22.6.)
Oběd - polévka Polévka vločková (1/4,7,9)
Oběd 1 Vepřová plec po selsku, dušená mrkev, brambory (1/1,7,9)
   
Alergeny
1 Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2 Korýši a výrobky z nich.
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6 Sója a výrobky z ní
7 Kravské mléko a výrobky z něho
8 Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9 Celer a výrobky z něho
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13 Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich
0 Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.