Jídelní lístek

Pondělí (9.9.)
Oběd - polévka Polévka bramborová (1/1,7,9)
Oběd 1 Špagety s bylinkovými rajčaty (1/1,3,7) čaj borůvka rakytník
   
Úterý (10.9.)
Oběd - polévka polévka žampionová (1/1,7)
Oběd 1 Obalované rybí filé, bramborová kaše,míchaný kompot (4,7,3,1/1) čaj ovocný
   
Středa (11.9.)
Oběd - polévka polévka fazolová (1/1,7)
Oběd 1 Znojemská vepřová pečeně,dušená rýže (1/1,10,9) čaj jahoda -ginko
   
Čtvrtek (12.9.)
Oběd - polévka polévka hovězí vývar s opraženým strouháním (1/1,7,9,3)
Oběd 1 Kuře na paprice,houskový knedlík (1/1,7,3) čaj šípkový s ibiškem
   
Pátek (13.9.)
Oběd - polévka polévka z vaječné jíšky (1/1,7,9,3)
Oběd 1 Cikánská vepřová pečeně,brambory,hlávkový salát(1/1,10,9) čaj s džusem
   
Alergeny
1 Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2 Korýši a výrobky z nich.
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6 Sója a výrobky z ní
7 Kravské mléko a výrobky z něho
8 Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9 Celer a výrobky z něho
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13 Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich
0 Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.