Jídelní lístek

Pondělí (20.5.)
Oběd - polévka Polévka hovězí vývar s játrovými nočky (1/1,3,7,9)
Oběd 1 Španělský ptáček ,,na ruby´´, dušená rýže (1/1,9,10)
   
Úterý (21.5.)
Oběd - polévka Polévka brokolicový krém (1/1,7)
Oběd 1 Pečené kuřecí stehno,brambory,salát z červené řepy (1/1,7,9)
   
Středa (22.5.)
Oběd - polévka Polévka z vaječné jíšky (1/1,3,7,9)
Oběd 1 Svíčková na smetaně,houskový knedlík (1/1,7,10,9,3)
   
Čtvrtek (23.5.)
Oběd - polévka Polévka hrstková (1/1,9)
Oběd 1 Kuřecí řízek,bramborová kaše,míchaný kompot(1/1,3,7)
   
Pátek (24.5.)
Oběd - polévka Polévka krupicová s vejci (1/1,3,7,9)
Oběd 1 Debrecínský guláš,těstoviny(1/1,9,3,6)
   
Alergeny
1 Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2 Korýši a výrobky z nich.
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6 Sója a výrobky z ní
7 Kravské mléko a výrobky z něho
8 Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9 Celer a výrobky z něho
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13 Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich
0 Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.