Jídelní lístek

Pondělí (21.9.)
Oběd - polévka Polévka vločková (1/1,1/4,9,7)
Oběd 1 Krupicová kaše s kakaem (1/1,7)
Oběd 2 Záhorácký závitek, brambory (1/1,10,9)
Úterý (22.9.)
Oběd - polévka Polévka hovězí vývar s fritátovými nudlemi (1/1,7,9,3)
Oběd 1 Hovězí maso vařené, brambory, okurková omáčka (1/1,7,10)
Oběd 2 Marinovaný vepřový plátek, bramborový knedlík plněný špenátem (1/1,3,7,6,11,9)
Středa (23.9.)
Oběd - polévka Polévka z červené čočky (9)
Oběd 1 Vepřové rizoto, kyselý okurek (10,7)
Oběd 2 Kuřecí stehno na zelenině, brambory (7,9)
Čtvrtek (24.9.)
Oběd - polévka Polévka květákový krém (1/1,7,9)
Oběd 1 Rybí filé se sýrem a pórkem, bramborová kaše, hlávkový salát (4,7,9)
Oběd 2 Přírodní kuřecí játra, brambory, zeleninová obloha, dresink (7,3)
Pátek (25.9.)
Oběd - polévka Polévka vesnická bramboračka (1/1,7,9)
Oběd 1 Hovězí guláš, houskový knedlík (1/1,10,9,3,7)
Oběd 2 Srbská musaka, brambory, míchaný kompot (7,3)
Alergeny
1 Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2 Korýši a výrobky z nich.
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6 Sója a výrobky z ní
7 Kravské mléko a výrobky z něho
8 Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9 Celer a výrobky z něho
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13 Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich
0 Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.