Jídelní lístek

Pondělí (15.10.)
Oběd - polévka Polévka brokolicový krém (1/1,7)
Oběd 1 Holandský řízek, bramborová kaše,zeleninová obloha(1/1,7,3,1/4)
   
Úterý (16.10.)
Oběd - polévka Polévka bramborová (1/1,7,9)
Oběd 1 Krůtí kostky se zeleninou,bulgur (1/1,9)
   
Středa (17.10.)
Oběd - polévka Polévka cizrnová (1/1,7,9)
Oběd 1 Kuřecí stehno pečené, kuřecí plátek 1 st.,brambory,okurkový salát (1/1,7,9)
   
Čtvrtek (18.10.)
Oběd - polévka Polévka květáková (1/1,7,9)
Oběd 1 Čočka na kyselo,vařené vejce,chléb (1/1,1/2,3)
   
Pátek (19.10.)
Oběd - polévka Polévka hovězí vývar s játrovými nočky (1/1,3,7,9)
Oběd 1 Hovězí maso vařené,rajská omáčka,dušená rýže(1/1,7)
   
Alergeny
1 Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2 Korýši a výrobky z nich.
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6 Sója a výrobky z ní
7 Kravské mléko a výrobky z něho
8 Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9 Celer a výrobky z něho
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13 Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich
0 Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.