Jídelní lístek

Pondělí (17.6.)
Oběd - polévka Polévka bramborová (1/1,7,9)
Oběd 1 Kuře na paprice, houskový knedlík (1/1,7,3)
   
Úterý (18.6.)
Oběd - polévka Polévka luštěninový boršč (1/1,9)
Oběd 1 Rybí filé se sýrem a pórkem, bramborová kaše (4,7,9)
   
Středa (19.6.)
Oběd - polévka Polévka hovězí vývar s opraženým strouháním (1/1,3,7,9)
Oběd 1 Vepřový karbenátek,kyselé zelí,brambory (1/1,3,9,10)
   
Čtvrtek (20.6.)
Oběd - polévka Polévka krupicová s vejci (1/1,3,7,9)
Oběd 1 Moravský vrabec,dušená mrkev,brambory(1/1,7)
   
Pátek (21.6.)
Oběd - polévka Polévka kulajda (1/1,7,3)
Oběd 1 Vepřová kýta na rajčatech, dušená rýže (1/1,7,9)
   
Alergeny
1 Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2 Korýši a výrobky z nich.
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6 Sója a výrobky z ní
7 Kravské mléko a výrobky z něho
8 Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9 Celer a výrobky z něho
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13 Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich
0 Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.