Jídelní lístek

Pondělí (18.3.)
Oběd - polévka Polévka z fazolových lusků (1/1,7)
Oběd 1 Bramborové šišky s mákem,bílá káva (1/1,3,7,6,11)
   
Úterý (19.3.)
Oběd - polévka Polévka česneková (9)
Oběd 1 Italský guláš, špagety (1/1,3,7,9)
   
Středa (20.3.)
Oběd - polévka Polévka z kyselého zelí (1/1,9,10,7)
Oběd 1 Holštýnské vepřové maso,bramborová kaše,hlávkový salát(1/1,10,3,7,9)
   
Čtvrtek (21.3.)
Oběd - polévka Polévka hrachová (1/1,9)
Oběd 1 Krůtí kostky s pórkem a mrkví,bulgur (1/1,9)
   
Pátek (22.3.)
Oběd - polévka Polévka hovězí vývar s masovýi koulemi (1/1,7,3,9)
Oběd 1 Hovězí maso vařené,okurková omáčka,brambory (1/1,9,7,10)
   
Alergeny
1 Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2 Korýši a výrobky z nich.
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6 Sója a výrobky z ní
7 Kravské mléko a výrobky z něho
8 Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9 Celer a výrobky z něho
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13 Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich
0 Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.