Jídelní lístek

Pondělí (14.1.)
Oběd - polévka Polévka pórková (1/1,9)
Oběd 1 Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1/1,3,7)
   
Úterý (15.1.)
Oběd - polévka Polévka brokolicová (1/1)
Oběd 1 Obalované rybí filé,bramborová kaše,míchaný kompot (1/1,3,7,4)
   
Středa (16.1.)
Oběd - polévka Polévka hovězí vývar s těstovinou (1/1,3,7,9)
Oběd 1 Segedínský guláš,houskový knedlík (1/1,9,10,3,7)
   
Čtvrtek (17.1.)
Oběd - polévka Polévka čočková (1/1)
Oběd 1 Hovězí roštěná,dušená rýže,okurkový salát (1/1,9,10)
   
Pátek (18.1.)
Oběd - polévka Polévka krupicová s vejci (1/1,3,7,9)
Oběd 1 Vepřová plec po selsku,brambory,dušená mrkev (1/1,7)
   
Alergeny
1 Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2 Korýši a výrobky z nich.
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6 Sója a výrobky z ní
7 Kravské mléko a výrobky z něho
8 Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9 Celer a výrobky z něho
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13 Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich
0 Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.